Hirdetés

gyogyaszatisegedeszkoz.lap.hu / Gyógymatracok

Gyógymatracok

MemoStar 4/2 gyógymatrac TENCEL huzattal 180x200 cm

Az emberek többsége az ortopédiát egyenlővé teszik a lúdtalp betegséggel, a láb vizsgálatával. Az ortopédia görög eredetű, jelentése az orthos = egyenes és a paidos = gyermek szavak összevonásából származik. Az ortopédia foglalkozás tárgykörét röviden a következőképpen határozhatjuk meg: "az orvostudománynak a tartó és mozgató apparátus betegségeinek megelőzésével, gyógyításával és kutatásával foglalkozó ága

Terramagon pulzáló mágneses matrac otthoni gyógyításhoz, kezelésekhez - orvosi szaktudás nélkül is könnyen használható mágnesterápiás készülék, amely több, mint 60 féle betegség, illetve panasz esetén hatékonyan segíti a gyógyulást, megakadályozza a további állapotromlást, felgyorsítja a regenerációt.

Hirdetés
Meghatározás:

A különböző balesetek, betegségek miatt egyre több ember szorul gyógyászati segédeszközre. Ezeknek megtalálásában segít ez az oldal. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést és gyors lábadozást kívánok!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Gyógymatracok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés